Спортният директор на Берое - Валентин Грудев, обяви, че целта

...
Спортният директор на Берое - Валентин Грудев, обяви, че целта
Коментари Харесай

Шеф в Берое обяви целта пред отбора

Спортният шеф на Берое - Валентин Грудев, разгласи, че задачата пред тима този сезон е класиране в Лига Европа - през шампионата или през Купата.

" Имаме опция и упоритост да се класираме за Лига Европа. Мисля, че за момента се представяме добре. Няма значение дали през Купата или през шампионата. И с връщането на други контузени играчи, ще бъдем още по-добри. Имаме положителни футболисти, като да вземем за пример Гаюс Макута, който е доста добре и във физическо отношение, няма база за съпоставяне с българските футболисти. Той към момента е благосъстоятелност на Брага, имаме алтернатива да го откупим. За него по този начин или другояче имаме много запитвания, изясни Валентин Грудев в настоящо студио " Дерби ".

" Няма да подценим тима на Пирин (Благоевград), тъй като те имат играчи с опит в първа лига. Те ще имат и опцията да изиграят един добър мач против добър тим като нашия. Но ние сме по-класния тим и би трябвало да продължим. В тима има в действителност много контузии- дължат се на това, че като финанси не можем да се мерим с Лудогорец, ЦСКА. Кукула и Лебон не са играли задоволително време, приказвам за интервал от 5-6 месеца. Същото беше с Фуртадо ".
 Снимка 501336
Източник:

" При нас проблемите са с мускулни разтежения. Единствено Радослав Апостолов и Никола Маринов са със скъсани връзки. Но случва се, виждате, че и Върджил ван Дайк скъса връзки на коляното.

" И Карлос Охене, и Конте са подготвени да се върнат в най-скоро време. Охене е добър футболист, по тази причина е в нашия тим и е капитан. Душан Перниш също получи много сериозна контузия в кръста- дискова херния, само че тя отшумява и скоро ще бъде на линия. По генералните въпроси за стратегическото развиване на българския футбол, той изрично поддържа концепцията за скорошно осъществяване на конгрес на БФС. " Трябва да има конгрес, който да даде ясни насоки за бъдещето на футбола. И за детско-юношеския футбол, и за националния тим. Това би трябвало да са целите. Не считам, че това управление на БФС в този си тип може да взима решения за бъдещето. За мене, по-бързо би трябвало да се работи ".

" Относно финансирането на Берое, не мисля, че е работа на други президенти да разясняват за какво държавно дружество е спонсор. Мисля, че много други президенти получават привилегии от страната, или са доминанти в личните си бизнеси. Няма какво да се кривим, те дават пари точно едвам си защитят бизнеса. Нашият бюджет не е по-голям от други тимове и си харчим рационално парите. Ето, Ботев президентът толкоз им даваше пари, а в този момент не им се знае бъдещето. Мислим в посока да изградим един тим, който да взе участие във В група. Просто сега нашите 19-годишни не допускат такова качество ", съобщи Грудев.
 ЦСКА и Берое не се победиха - 1:1
Много екшън, два гола, само че без победител сред ЦСКА и Берое на " Армията "

По едно попадение във всяка врата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР