Спортният директор на Берое Валентин Грудев говори пред „Тема Спорт“

...
Спортният директор на Берое Валентин Грудев говори пред „Тема Спорт“
Коментари Харесай

Шеф на Берое съжалява за изпуснатата победа срещу ЦСКА-София

Спортният шеф на Берое Валентин Грудев приказва пред „ Тема Спорт “ за равенството с ЦСКА-София, а насочи взор и към 1/8-финала за купата в четвъртък с Ботев Пд.

„ Можем да съжаляваме, че не спечелихме. През първото полувреме имахме отличен късмет да поведем в резултата и оттова всичко ставаше друго. От много време не бяхме усещали такава поддръжка от публиката и тимът отговори уместно. Второто полувреме се разви в двете крайности – всеки можеше да завоюва мача. Но през първото несъмнено диктувахме темпото и ситуацията на терена. Спокойно мога да кажа, че не сме удовлетворени от точката против ЦСКА, тъй като имахме задоволително благоприятни условия, с цел да победим “, сподели Грудев. Преди мача с ЦСКА той съобщи, че Берое не отстъпва по нищо на армейците.

„ С равенството вкъщи против Лудогорец и ЦСКА доказахме, че можем да играем като еднакъв с еднакъв с водещите тимове. Имаме и 4 точки повече от предходната година по това време, което е отзив за напредък. Но аз считам, че трябваше да имаме с 6 точки повече сега – заслужавахме и трябваше да спечелим против Славия, Етър и Дунав. Ако си бяхме взели успехите, в този момент щяхме да сме наедно с водачите. Ще гоним третото място до последно. Кой можем да изместим от тройката? Според мен само за Лудогорец нямаме късмет. Ще се борим “, добави Грудев.

„ Трябва да призная, че отрицателната серия против ЦСКА вкъщи ни тежи. Искахме доста да я прекъснем. Последния път, когато спечелихме (1:0 на 18 август 1990 г.), аз бях на вратата и в случай че не греша, носех капитанската лента “, сподели още шефът.

„ В лицето на Гаджев намерихме индивида, който ни липсваше в средата на терена. Така към този момент имаме 5 еднообразно мощни полузащитници. На фланговете също имаме задоволително избор. Евентуално ще търсим още един човек за офанзивата, само че Камбуров не ни дава съображение да го вършим. Мартин не може да си утоли жаждата за голове “, сподели още Грудев.

„ Сблъсъкът с Ботев Пловдив ще е не по-малко значим от този с ЦСКА. Знаете, че постоянно има заряд сред двата клуба. Ние имаме упоритости за купата и чакам доста оспорван дуел “, съобщи още Валентин Грудев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР