Спортният адвокат Георги Градев коментира решението на БФС да отмени

...
Спортният адвокат Георги Градев коментира решението на БФС да отмени
Коментари Харесай

Градев: Футболният Путин от Бояна дължи отговори!

Спортният юрист Георги Градев разяснява решението на БФС да анулира конгреса на 18 март. Според него до няколко седмици, когато съдът ще свика избирателен конгрес.

Ето какво написа той в профила си във Facebook:

Краят на тези, които провалиха българския футбол, е близо. И те го знаят! Техният обезверен ход да анулират конгреса на 18 март при цялостно занемаряване на нравственос и правила беше предстоящ. Именно в това се състои смисълът на подписката за свикването на избирателен конгрес - да охрани настояването на клубовете за конгрес.

Футболният Путин от Бояна дължи отговори! Отговори на тежки въпроси. Защо за следващ път измами българските клубове? Взе единствено за сведение подписката за избирателен конгрес от 45% от клубовете, членове на БФС, тъй като имало призован подобен за 18 март 2022 година Сега анулира постоянния конгрес с измислени причини без правна стойност. Ще обърне ли в този момент внимание на подписката? Ще извърши ли в този момент волята на клубовете? Разбира се, че не! Отново съдът ще е този, който ще го изпрати на конгрес. А там мърдане няма да има! Ще би трябвало да изживее позора да бъде изпъден от БФС.

И ММС, и ФИФА към този момент са наясно с игричките му да опорочава всеки идващ конгрес, с цел да стои служебно на власт, само че всичко това скоро ще завърши.

Всичко, протичащо се сега, е част от една от вероятните сюжетни линии, в които БФС си избра да се набута самичък. А такива линии бяхме създали няколко - по всички вероятни сюжети. Сега вървим по този сюжет. Него си избраха и им желаем триумф. При нас няма инцидентни неща! Всичко е стратегически изпипано и пресметнато. Въпрос е единствено на време да ги изметем от БФС.

Още един път благодарим на всички вас, които обезверено желаете смяна и гласувате доверието си за Dimitar Berbatov. Без вашата невероятната поддръжка нямаше да стигнем толкоз надалеч! Заедно ще се преборим до дъно!

Краят на измамите и беззаконието идва до няколко седмици, когато съдът ще свика избирателен конгрес. Тогава всичко ще завърши за наглите в Бояна!
Краят им е близо и те го знаят! Змията хапе най-лошо, когато умира!

Гответе се за избирателен конгрес доста скоро!

Р-Еволюцията е тук
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР