Спортистите, които участват на зимните олимпийски игри в Пьончан, ще

...
Спортистите, които участват на зимните олимпийски игри в Пьончан, ще
Коментари Харесай

Бах: Общото дефилиране на КНДР и Република Корея е пример за обединението

Спортистите, които вземат участие на зимните олимпийски игри в Пьончан, ще получат задоволство от себе си, в случай че съблюдават разпоредбите на честната игра. Това съобщи президентът на Международния олимпийски комитет (МОК) Томас Бах в речта си по време на церемонията по откриването.

" Независимо от всички разлики, всички спортисти ще живеете в естетика, почитание един към различен и ще спазвате разпоредбите на олимпийския дух. Вие ще получите изключително наслаждение от тези Игри, в случай че спазвате разпоредбите на честния спорт. Освен, че ще се състезавате, ще живеете дружно в олимпийското село и ще преживеете незабравими моменти. Вие ще може да покажете обединителната мощ и дух на спорта. Особен образец за обединяването е днешното дефилиране под общ байрак на Република Корея и КНДР ", съобщи Томас Бах.
#

.
#_ #Imagine # # #Guckkasten #hahyunwoo pic.twitter.com/3ZltglJGGl
— (@muakong2) February 9, 2018

В идващите 16 дни на олимпийските игри ще бъдат раздадени 102 комплекта медали в 15 типа спорт. На олимпиадата в Пьончан за пръв път в историята на зимни игри ще бъдат раздадени повече от 100 комплекта медали. Това става факт поради включването на нови спортове в олимпийската стратегия, като кърлинг за смесени тимове, биг еър в сноуборда, всеобщ старт в кънки бягането и разбъркан екипен шампионат в алпийските ски. Олимпийските игри в Пьончан ще завършат на 25 февруари.
" Dear athletes... now it's your turn " - a message from President of the International Olympic Committee, Thomas Bach https://t.co/wF2LpPLuay #bbcolympics #openingceremony #winterolympics pic.twitter.com/mrgEuYr5u2
— BBC Sport (@BBCSport) February 9, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР