Спортен комплекс „Дема“ ще приеме на 31 август и 1

...
Спортен комплекс „Дема“ ще приеме на 31 август и 1
Коментари Харесай

СК Дема приема първия си Challenger

Спортен комплекс „ Дема “ ще одобри на 31 август и 1 септември първия си Challenger. Третият съботно-неделен шампионат на Интерактив тенис ще гостува на кортовете, излъчили първенци в стотици интернационалните, държавни и любителски надпревари. Dema Cup ITL Challenger чака най-запалените дилетанти, които ще бъдат разграничени в две категории – ИТЛ 250 и ИТЛ 500.

Подреждането в схемите става съгласно рейтинговата система на лигата. В събота в конкуренцията ще се включат състезателите с сан 7, 8, 9 или 10. В неделя шампионатът е отворен за всички с профил в ИТЛ без ограничаване в рейтинга. Спечелените точки важат за годишната класация на лигата, а отпадналите в първи кръг ще играят в успокоителен шампионат.

Интерактив тенис продължава да постанова рейтинговата си система, посредством която състезателите се разпределят в схемите по най-хубавия метод. Това е гаранция за забавни и непредсказуеми срещи, а противниците са допустимо най-равностойни. В последната конкуренция от категория 500 на ИТЛ се включиха петима треньори и инструктори, само че победител стана не някой от тях, а Любен Попов. Мачовете бяха оспорвани, а играчите демонстрираха висока класа.

“Радваме се, че ползата към аматьорския тенис непрекъснато пораства и се стараем да предлагаме на тенисистите от София и от цялата страна нови и нови възможности”, сподели мениджърът на лигата Ивайло Цанков. “Ценим времето на играчите, по тази причина държим на точността и прецизното съблюдаване на предварителната стратегия. Всички другари на ИТЛ знаят, че на нашите шампионати не се чака, а се играе”, добави Цанков.

Лятната стратегия на лигата продължава с тенис ваканцията Green Life Tennis Holiday в Каваци от 11 до 15 септември и завършва със Santa Marina Open II от 20 до 23 септември. След това идва ред на есенните шампионати, като първият от тях е в Сандански от 11 до 13 октомври. Повече детайлности за Интерактив тенис можете да научите ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР