Спортен клуб Тонус (Кюстендил) спечели титлата в 15-о издание на

...
Спортен клуб Тонус (Кюстендил) спечели титлата в 15-о издание на
Коментари Харесай

Тонус спечели титлата на Държавното отборно първенство по аеробика в Пловдив

Спортен клуб Тонус (Кюстендил) завоюва купата в 15-о издание на Държавно отборно състезание по аеробика за мъже и дами. Надпреварата се организира в спортна зала " Строител " в Пловдив и в нея участваха 43 състезатели от 9 спортни клуба от цялата страна.

Състезанието беше намерено от Бистра Вълкова, ръководител на Техническата комисия към Съюза по аеробика в България.

На второ място е класирането е Виолена (Хасково), а бронзовите медали завоюва Мега спорт (Хасково).

Останалите клубове участници бяха: Аеробика-АМД, Косара (Асеновград), Ера (Пловдив), Самодива (Пловдив), Аякс (Бургас) и Ахат-М (София).

След привършване на Държавното отборно състезание още веднъж бяха извършени два благотворителни класа, които са част от акцията на Съюза по аеробика за подкрепяне подготовката и присъединяване в интернационалните надпревари на състезателите от звено " Млади очаквания ". В тях се включиха над 35 участника, които играха дружно, с цел да поддържат даровити деца. Сумата, събрана от благотворителната акция, е 760 лв.. Парите ще бъдат употребявани по предопределение след консултация с клубовете, чийто състезатели са включени в националния тим, и с решение на Управителния съвет на федерацията, като методът на разходването им ще бъде оповестен публично.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР