Спортен клуб „ЛЕВСКИ – Спорт за всички“ посрещна партньорите си

...
Спортен клуб „ЛЕВСКИ – Спорт за всички“ посрещна партньорите си
Коментари Харесай

Левски обмени опит с Лацио и Спортинг в управлението на клубове

Спортен клуб „ ЛЕВСКИ – Спорт за всички “ посрещна сътрудниците си от многоспортовите клубове Спортинг (Португалия), Аалборг (Дания) и Лацио (Италия) на семинар в София.

Четирите спортни гранда обменяха треньори, представители на разнообразни спортове, в продължение на една година по план “Multisport Coaches across Europe” съфинансиран по стратегия на Европейският съюз Erasumus + Sport.

Заседанието бе намерено от президента на „ ЛЕВСКИ – Спорт за всички “ Люсиен Велчев с одобрение към гостите представители на Министерство на младежта и спортна, Национална спортна академия „ Васил Левски “, национални спортни организации и клубове.

Гостите Филипа Силва, зам. шеф на Фондация Спортинг и Роберто Броко, президент на Лацио – Хокей на трева споделиха опита от треньорските обмени.

Ръководителя на плана Ванина Миланова, общоприет секретар на “ЛЕВСКИ – Спорт за всички “ и президент на „ Европейската асоциация на многоспортовите клубове “ /EMCA/ показа на аудиторията положителни практики за подготовка, образование и ръководство систематизирани в стратегия за подвижност на треньори, която ще бъде споделена и с европейската спортна мрежа.

Всички треньори и сътрудници поучиха документи удостоверяващи тяхната роля и принос в плана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР