Спортът в световен мащаб е спрян, олимпийските игри бяха отложени

...
Спортът в световен мащаб е спрян, олимпийските игри бяха отложени
Коментари Харесай

Талисмани и аплодисменти като подарък за българските гимнастички от Япония

Спортът в международен мащаб е спрян, олимпийските игри бяха отсрочени с година, само че любовта към българските гимнастички не стихва!

В далечна Япония Златните ни девойки имат голям брой почитатели. Те ще би трябвало да почакат до 2021 година, с цел да ги видят още веднъж, само че това не пречи да ги поздравят по най-топлия и живописен метод.



Част от фенклуба на девойките в град Мураяма извърши обичаен танц с овации, както и българския химн.

По този метод възрастните, само че млади по дух хора, съумяха да предадат любовта си към родните гимнастички.

" Бяхме възнамерявали да дойдем и да ви подкрепим на Световната купа в София на 9 април, само че надпреварата беше отсрочено. Ще ви покажем знамето и талисманите, които щяхме да донесем за вас ", се споделя в клипа.
От Япония с обич за българските гимнастички (ВИДЕО) "Всички в Мураяма ви поддържат сърдечно! “ – гласи поздравът от Страната на изгряващото слънце
Момичетата въпреки всичко ще получат своя Сарубобо - алена топчица със златна панделка, която да ги защищава от компликации и неприятен шанс, въпреки и по пощата.

" Ще вложим цялата наша актуализирана сила и ще ви покажем нашата поддръжка. Подкрепяме ви с цялото си сърце! ", споделиха от фенклуба преди да изпълнят специфичен танц с възгласи " Хайде, на'ще! "
Българските гимнастички цъфтят като рози в Япония (ВИДЕО) Националният ни тим е на предварителен лагер в град Мураяма
Мураяма е значим град за българската художествена гимнастика. Именно там родните грации организираха лагер един път в годината, с цел да могат да усетят атмосферата в страната и да са спокойни, когато се впуснат в борбата за медали от олимпийските игри.

А в града високо ценят и българския професионализъм в този спорт! Там го показва Антоанета Витале – някогашна гимнастичка от националния ни тим. Тя е европейска вицешампионка с ансамбъла от 1993 година и златна медалистка на бухалки и обръчи от същото състезание, а сега е треньорка в Мураяма.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР