Спортът в Бургас да стане по-достъпен, както за развитието на

...
Спортът в Бургас да стане по-достъпен, както за развитието на
Коментари Харесай

За какво ще работи Николай Кючуков като общински съветник от ПП „Единение“?

Спортът в Бургас да стане по-достъпен , както за развиването на подрастващите, по този начин и в академичната сфера. Това е главният приоритет , върху който ще работи Николай Кючуков от листата на Политическа партия „ Единение “, в случай че бъде определен за общински консултант на 29 октомври.

Според него това може да стане най-много посредством възстановяване на спортните площадки посредством модернизирането им и превръщането им в по-безопасно място за упражняване на спортна интензивност . Осигуряване на безвъзмезден достъп до тях , като се планува наложително видеонаблюдение и осветяване за тъмните часове на денонощието

Друг приоритет в тази тенденция е коригирането на цените за прилагане на спортни уреди от свободни жители и клубове за уплътняване на потреблението на всяко спортно оборудване.

Кючуков предлага и в Бургас да бъде построен първия за страната спортно-оздравителен и учебен център. Той ще включва главно затревено ръгби игрище , което ще дава отговор за условията да се практикува американски футбол, футбол и други.

Игрище за ръгби. Снимка: Николай Кючуков

Друго амбициозно предложение е създаване на първата в Европа сцена за плажни спортове , която да е с директен достъп до пясъчна линия . Съоръжението ще дава опция за осъществяване на спортове като плажен футбол, ръгби, волейбол, тенис , семинари за бойни спортове. Съоръжението може да бъде и с алтернатива за затревена изкуствена настилка.

Арена за плажни спортове. Снимка: Николай Кючуков

Кючуков ще работи и за връщането на престижа на Университет „ Проф. Асен Златаров “ в спортното направление и инициализиране на концепцията да се учат още веднъж специалностите „ Педагогика “ на „ Физическото образование и спорт в учебно заведение “.

Кандидатът за общински консултант припомня, че в доста европейски и международни градове се дава главно път на спорта, тъй като там се уповават на фразата „ здрав дух в крепко тяло “ .

Подкрепете Николай Кючуков с бюлетина номер 8 и преференция 101 .

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР