Споровете в Народното събрание за шуробаджанащината в държавата и връзки

...
Споровете в Народното събрание за шуробаджанащината в държавата и връзки
Коментари Харесай

Борисов работил с Пашата и Маргините


Споровете в Народното събрание за шуробаджанащината в страната и връзки на депутати с проведената престъпност ескалираха и в тях бе забъркано и името на министър-председателя Бойко Борисов.

„ Искам да задам въпрос напълно почтено дали ръководителят на Държавна организация „ Разузнаване” (Драгомир Димитров - б.р.) не е втори братовчед на Бойко Борисов?”, попита депутатът от Българска социалистическа партия Таско Ерменков.

Това беше отговорът му на сложени въпроси от ГЕРБ дали „ червеният” народен представител Георги Стоилов е имал общ хазартен бизнес с брат му Илия, задържан и упрекнат в управление на незаконна група за рекет. Ерменков добави, че не знае дали Димитров и Борисов са братовчеди, а желае единствено министър председателят да бъде запитан за това.

Димитров е родом от Велико Търново. Има дълга кариера в Министерство на вътрешните работи, а в края на 2015 е назначен за началник на ДАР (Държавна организация „ Разузнаване “) с декрет на президента Росен Плевнелиев. Ръководителят на ДАР е член на Консултативния съвет по национална сигурност към президента, какъвто се организира през вчерашния ден.

Представителят на столетницата обаче продължи тематиката.

„ Докога ще си мълчим, че Борисов е бил съучастник с Пашата и че са работили с Маргините в една фирма”, свърза Ерменков името на Борисов с фигури от столичния законен и незаконен бизнес. Според него ГЕРБ отклоняват вниманието от „ значимите проблеми” като шуробаджанащината и изкореняването на корупцията, като се борят с брата на Георги Стоилов./fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР