Според заместник-председателя на ГЕРБ и председател на ПГ на партията

...
Според заместник-председателя на ГЕРБ и председател на ПГ на партията
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: БСП и ДПС не могат да бъдат алтернатива на управляващата коалиция

Според заместник-председателя на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не могат да бъдат опция на ръководството на ГЕРБ и Обединени патриоти към сегашния миг.

"Ние се фокусираме върху европейското председателство и аз съм уверен, че ще имаме мощния глас в Европа с министър-председател Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, с индикаторите, които имаме - 4 % стопански напредък - за следващата година е планувано този напредък да бъде непокътнат, а за какво не да бъде и повишен, по-високи заплати, по-високи пенсии - това е, което вършим и за което търсим съидейници ", съобщи Цветанов.

Той акцентира, че в случай че има съидейници в тази посока, всички партии ще могат да извлекат политически дивиденти, когато поддържат положителните политики и когато политиците могат да работят в полза на хората, обединени за националните дела. Цветанов обърна внимание, че национално виновното държание на всички политически партии е фактически да се показа страната ни в най-хубавата си светлина в идното председателство.

"Защото в това председателство ние ще бъдем в центъра на европейските политики, които ще бъдат осъществени за един по-дълъг интервал от време ", сподели Цветан Цветанов. "Ние се нуждаем повече от всеки път от непоклатимост, тъй като политическото опълчване, политическият безпорядък забавят развиването на страната и постигането на избрани цели, които са планувани в дадената секторна политика ", предизвести Цветанов. Той акцентира, че хората не желаят да има ненавист и опълчване, а желаят да видят политици, които могат да се сплотяват по национални, районни и локални дела, с цел да ги вземат решение. "Това вършим ние от ГЕРБ, в случай че има други партии, които желаят да го вършат, ние сме подготвени да го осъществяваме дружно ", акцентира Цветан Цветанов.

Заместник-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов посети Силистра и се срещна с представителите на общинските структури на партията от Силистренска област. На срещата са дискутирани положението на организацията на територията на региона, настоящата политическа конюнктура в страната и дилемите пред партията, бе обявено след срещата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР