Според вестника, мястото на Шрьодер показва дълбоката връзка на ексканцлера,

...
Според вестника, мястото на Шрьодер показва дълбоката връзка на ексканцлера,
Коментари Харесай

Поемайки Задълженията Путин Се Ръкува Само С Трима Много Важни Хора! Вижте Кои Са Те!

Според вестника, мястото на Шрьодер демонстрира дълбоката връзка на ексканцлера, считан за най-важния задграничен другар на Кремъл, и Путин.

" Несъмнено, някогашният офицер от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) в Източна Германия, в този момент президент на Русия, продължава да вижда в Берлин собствен основен мост към Европа. Явно, това бе проява и на обстоятелството, че Кремъл има към момента съдружници зад граница и не е в цялостна изолираност ", се споделя още в публикацията.

Точно зад Шрьодер на церемонията стоеше и още един германец, другар на Путин - банкерът Матиас Варниг, някогашен сътрудник на ЩАЗИ, който също е работил в Дрезден преди рухването на Берлинската стена. И двамата германци са участвали на инагурацията на Путин през 2012 година, само че напълно не на такива предни места.

От Германия не разясниха наличието на своите жители в Кремъл. Единствено върховен чиновник в канцлерството е споделил, че след привършване на мандата си канцлерът Меркел няма да избере пътя на Шрьодер.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР