Според тях разликата между кандидата на Продължаваме промяната-Демократична България Васил

...
Според тях разликата между кандидата на Продължаваме промяната-Демократична България Васил
Коментари Харесай

При 8.11% обработени протоколи в ЦИК: Васил Терзиев води със 73 гласа пред Григорова

Според тях разликата сред претендента на " Продължаваме промяната-Демократична България " Васил Терзиев и номинираната от локална коалиция " Българска социалистическа партия за България " Ваня Григорова е единствено 73 гласа.

За Терзиев са гласували  47.69% от упражнилите правото си на глас или  10 195 души, а за Григорова - 10 122 гласоподаватели или  47.35%. 

4.95% от софиянци, които са стигнали до урните или 1059 души, пък са отбелязали графата " Не поддържам никого ". 

Междувременно протоколите на 650 секционни изборни комисии са предадени или са в развой на обработка в " Арена София ". Обстановката в залата е спокойна. В София жителите имаха опция да упражнят правото си на глас през днешния ден в общо 1639 секции.

Предаването на протоколите стартира малко след 21 часа. На първия тур приемането на протоколите стартира към 22 часа и продължи до към 13 часа на идващия ден.

Надявам се да приключим по-рано, защото претендентите са единствено двама. Избират се 22 кметове на региони, седем на кметства и кмет на Столична община, сподели по-рано пред публицисти ръководителят на Общинската изборна комисии Полина Витанова.

Протоколите, които би трябвало да се одобряват, са към 3500.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР