Според Стефан Янев има много хора, които искат държавата да

...
Според Стефан Янев има много хора, които искат държавата да
Коментари Харесай

Стефан Янев: Връщането на хартиената бюлетина няма да компрометира изборния процес

Според Стефан Янев има доста хора, които желаят страната да се подреди и да живеем по-добре, само че " в 48-ото Народно заседание се нагледахме на една предизборна реторика, която се придвижи още от първия ден и не спря до последния ден до неговото закриване. Всъщност предизборната акция, която стартира още през август м.г. вървеше до оня ден. На процедура част от напъните за основаване на условия за разговор бяха на многократните апели от наша страна. Първоначалната доста остра реторика се снижи, смири се тона, само че беше към този момент прекомерно късно. "

По отношение на третия мандат Стефан Янев сподели, че в обществото се постановиха някакви свръхочаквания, тъй като за него стартира да се приказва надали не от втория ден на Народното събрание, даже още преди първия мандат: " Тези свръхочаквания като че ли сътвориха едно изкривена картина, че надали не посредством медиите и някой би трябвало да въздейства на президента какво решение да вземе. И считам, че това не е вярно. Решението, което той взе е такова, и всички се съобразяваме с него. "

 

Янев не мисли, че връщането на хартията ще компрометира изборния развой: " Ние сме прекомерно задълбочени към това кое компрометира изборния развой, а не мислим за това, което може да го усъвършенства. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР