Според специализирания сайт boxen1.com от щаба на Ей Джей търсят

...
Според специализирания сайт boxen1.com от щаба на Ей Джей търсят
Коментари Харесай

Световната Боксова Мафия Не Прощава. Голямата Мечта На Кобрата За 2019 Рухна

Според профилирания уебсайт boxen1.com от щаба на Ей Джей търсят разновидности да отсрочат оптимално във времето наложителната отбрана на клиента си против родната звезда. Изданието показва, че Топ Ранк, с която Пулев подписа контракт неотдавна, е главният съперник на Мачрум Боксинг на Хърн в битката за безусловно въздействие в професионалния бокс. Именно това е и една от аргументите за мач сред Джошуа и Пулев да не се договаря, написа " Тема Спорт ".

“Не можем да виним Еди Хърн, че не наподобява заинтересуван да промотира мач за купата против Пулев, още повече откакто българинът подписа промоутърски контракт с най-големия му съперник - Боб Аръм. Остава да забележим по какъв начин IBF ще реагира и дали ще отнеме купата на Джошуа, само че надали ще се стигне до сходен сюжет, защото всички федерации желаят да завоюват от огромните мачове в тежка категория, а това може да стане единствено с присъединяване на едно от трите огромни имена - Джошуа, Дионтей Уайлдър или Тайсън Фюри в афиша ”, проучват в boxen1.com.

Сайтът повдига въпроса и за интервала, в който Джошуа би трябвало да отбрани купата си против Кубрат. “Защо никой не приказва за мача с българина? Той от много време е формален кандидат за купата на IBF - след успеха над Хюи Фюри през октомври в София, а Джошуа би трябвало да направи отбрана против него до шест месеца по-късно, другояче ще загуби пояса. Овакантяването на купата може да бъде предотвратено само от мач за сливане на пояси, в случай че федерацията удължи периода за отбрана. Ако IBF реши да съблюдава личните си правила, би трябвало да му лишават купата най-късно през април следващата година, в случай че Джошуа не се изправи против Уайлдър или Пулев ”, споделят още от профилирания уебсайт.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР