Според спекулации от вчера ставало дума за мигрант, който се

...
Според спекулации от вчера ставало дума за мигрант, който се
Коментари Харесай

Мистерията с пътника остава: Не излиза бройката между пътуващите, жертвите и ранените

Според спекулации от през вчерашния ден ставало дума за мигрант, който се качил в рейса на наша територия, само че тази версия отпадна
Продължава да има разминаване сред листата с ранени от злополуката на „ Струма “, настанени в „ Пирогов “, и листата с участниците в пътуването на македонската туристическа компания. Според интрига от през вчерашния ден ставало дума за мигрант, който се е качил по някакъв метод в транспортното средство на наша територия. След това бил избягал от „ Пирогов “. В листата с ранените даже се оказа, че има един човек не на място.

Мъжът Шади Салех, чието име се появи през вчерашния ден измежду потърпевшите и провокира ужас, защото не би трябвало да е пътувал в рейса, самичък е опровергал новината пред Българска национална телевизия.

Той обяснил, че няма нищо общо с злополуката. Български жител е. А в събота е признат в травматологията на „ Пирогов “ поради счупена ръка. Оказва се, че в клиниката по простъпка са го вписали в листата с ранените, а след това е отписан. Салех към този момент е освободен от болничното заведение и си е вкъщи.

Това обаче не взема решение главната тайнственост с броя на хората в рейса. Според граничната инспекция с него в страната ни са влезнали 52-ма души, 44 намират гибелта си в огнения капан, само че до болница стигат 7, а не 8. Това може да се изясни с вероятно прехвърляне на бензиностанция на пасажер от един в различен рейс. Никой от пасажерите в другите 3 автобуса обаче не е споделил такава история. Властите ревизират записи от камери в търсене на отговор от кое място идва разминаването.

Мистерията се ускорява и от показанията на един от оживелите, който решително декларирал пред органите, че е преброил общо 8 избавени. 12 минути по-късно обаче, когато идват избавителните екипи, на мястото имало 7 души.

Очевидците описват и за автомобил, който за малко не ги е блъснал на пътното платно край злополуката, само че не спрял да помогне.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР