Според слухове, OnePlus 13 ще бъде първият Android-смартфон, който използва

...
Според слухове, OnePlus 13 ще бъде първият Android-смартфон, който използва
Коментари Харесай

Слух: OnePlus 13 ще бъде първият в света смартфон с новия флагмански процесор Snapdragon 8 Gen 4

Според клюки, OnePlus 13 ще бъде първият Android-смартфон, който употребява най-новия флагмански мобилен процесор Snapdragon 8 Gen 4 на Qualcomm.

Очаква се Snapdragon 8 Gen 4 да предложи доста усъвършенстване на продуктивността спрямо предходните генерации.

OnePlus 12 бе показан по малко по-различен метод през 2023 година. Той беше разгласен в Китай през декември, преди да бъде пуснат на пазара в международен мащаб през януари. Това е смяна на акцента за компанията, която преди този момент беше фокусирана върху Съединени американски щати и Европа, а вместо това е преместила погледа си към Китай и Индия.

Да си първият, който удостоверява, че употребява нов хардуер и да изкараш първия смарт телефон на пазара носи известни преимущества. Това от дълго време е запазена марка на Xiaomi, която постоянно се появява на сцената на срещата на върха Snapdragon Summit на Qualcomm, с цел да удостовери, че идващият ѝ смарт телефон ще употребява най-новия хардуер.

Източник в Weibo (чрез 91mobiles) допуска, че създаването на OnePlus 13 се прави с бързи темпове, като задачата е това да бъде първото устройство със Snapdragon 8 Gen 4. Новият хардуер на Qualcomm евентуално ще зарежда най-хубавите телефони на 2024 година

Кога ще бъде разгласен Snapdragon 8 Gen 4?

Очаква се Snapdragon 8 Gen 4 да бъде разгласен на срещата на върха Snapdragon Summit през октомври 2024 година.

В предходни години Qualcomm организираше това премиерно събитие през ноември, само че през 2023 година изтегли датата напред. Благодарение на това устройствата със Snapdragon 8 Gen 3 се появиха на пазара малко по-рано, в сравнение с през предходните години. Разумно е да чакаме същото и през тази година.

Потвърдено е, че Snapdragon 8 Gen 4 ще разполага с Oryon ядра. Те дебютираха в процесора за Windows-базирани компютри Snapdragon X Elite през 2023 година. Той дава обещание да бъде доста по-мощен от употребяваните предшествениците си. Освен това той ще се отличава с нараснала ИИ-производителност.

OnePlus ще се стреми да се съобрази с оповестяването, с цел да се увери, че може да предложи първа свръхмощния OnePlus 13 и да победи противниците си.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР