Според скорошно проучване, всяка трета жена има проблеми с получаването

...
Според скорошно проучване, всяка трета жена има проблеми с получаването
Коментари Харесай

Семейна двойка може да достига оргазъм само чрез прегръщане

Според скорошно изследване, всяка трета жена има проблеми с приемането на оргазъм по време на секс, само че фамилната двойка Мелани и Скот Маклюр от Тексас, Съединени американски щати, твърди, че те доближават до невероятни оргазми, единствено посредством нежно прегръщане, с помощта на постигнатата дълбока връзка сред тях, написа английският Daily Mail.

Ако единият от тях доближи любовен възторг в същата стая, даже и без да се допират, и другият стартира да изпитва висшото наслаждение.

47-годишният Скот доверява, че с помощта на характерните тантрични техники, които употребяват дружно с Мелани, могат да доближат до оргазъм без секс, а единствено посредством дишане, прегръщане и досег.



Двойката, която е дружно от 8 години, декларира, че всеки може да реализира такава връзка и в този момент двамата преподават в специфични курсове на другите хора по какъв начин да доближат до тяхното положение на цялостен синхрон в половите преживявания.

Скот и брачната половинка му настояват, че оргазмите им могат да траят по 18-часа.

Тексасецът признава, че преди години той страдал от преждевременна еякулация. За да стане по-добър ухажор, Скот се захванал се с тантричните практики. Той и брачната половинка му по този начин се усъвършенствали, че стигали до възторг по най-необичайни за близките способи.

Ето и техните топ 3 съвета за по-интензивен оргазъм:

1. Издавайте звуци

2. Дишайте надълбоко

3. Визуализирайте половата си сила и се отдайте изцяло на преживяването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР