Жена на видима възраст около 70 години колабира на опашка

...
Жена на видима възраст около 70 години колабира на опашка
Коментари Харесай

Жена припадна, а дете си контузи главата на опашка за върбови клонки в Пловдив

Жена на забележима възраст към 70 години колабира на опашка за върбови клончета в Пловдив, написа " 24 часа ". Инцидентът стана пред църквата " Свети Иван Рилски " в квартал " Кършияка ". Там всяка година на празника Цветница има доста искащи да се снабдят с върбови клончета и се постанова да чакат на огромна опашка

" Жената единствено сподели неприятно ми и седна на земята. Веднага се обадихме на Спешна помощ. Медиците дойдоха бързо, оказаха ѝ помощ, качиха я на кола за спешна помощ и я откараха в болница за прегледи ", обявиха пловдивчани, станали очевидци на случая. 

От Центъра за Спешна помощ прибавиха, че положението на дамата не е тежко.

" Наложи се да изпратим и втори екип, защото получихме сигнал, че дете е паднало край църквата " Свети Иван Рилски " и си е контузило главата. След оказаната му помощ сътрудниците ни го отхвърлиха в УМБАЛ " Свети Георги ". От тях разбрахме, че контузията му не е сериозна, оповестиха от Центъра за Спешна помощ.

Много пловдивчани се подредиха през днешния ден на опашки пред пред църквите в Пловдив, с цел да си вземат върбови клончета за огромния християнски празник.

" Всяка година на Цветница  пристигам тук, защото тази черква ми харесва доста ", съобщи Мартин Златански, откакто си взе върбови клончета в храма " Света Неделя " в Стария град на Пловдив и възпламени свещички за здраве.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР