Според събраните до момента в хода на разследването доказателства вчера

...
Според събраните до момента в хода на разследването доказателства вчера
Коментари Харесай

Хванаха с подкуп столичен полицай, поискал парите от шофьор

Според събраните досега в хода на следствието доказателства през вчерашния ден към около 4:40 часа в София Г. Б. управлявал лек автомобил, когато бил спрян за инспекция от патрул на Пътна полиция. В състава на патрула влизали трима души. Водачът не желал да бъде тестван за алкохол, а един от служителите на реда му изискал пари, с които Г. Б. не разполагал в себе си.

Мъжът отишъл да вземе още пари, само че записал серийните номера на банкнотите и подал сигнал на телефон на Дирекция „ Вътрешна сигурност “ на Министерство на вътрешните работи за поискания му рушвет. След това се върнал при чиновниците и дал на пътния служител на реда парите.

Полицаят, изискал парите, към този момент е с обвиняване.

Служители на „ Вътрешна сигурност “ подхванали дейности от тяхна подготвеност и уведомили градската прокуратура. Образувано е досъдебно произвеждане, а прокурор разпитал Г. Б. като очевидец. Сформирани били три екипа следователи, които направили претърсвания и изземвания на три адреса, в три автомобила, както и обиски и изземвания на тримата чиновници на полицията. Така били открити и конфискувани банкноти с купюри от 50 лева, които били от банкнотите, дадени от Г. Б.

При извършените претърсвания, обиски и изземвания, с изключение на банкноти, били конфискувани и други материални доказателства.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР