Според проучване в чест на 15-годишнина на Yelp най-търсените неща

...
Според проучване в чест на 15-годишнина на Yelp най-търсените неща
Коментари Харесай

Бюти трендът на 2019: да се грижим за кожата си

Според изследване в чест на 15-годишнина на Yelp най-търсените неща на 2019 година са свързани с грижата за кожата , а най-желаните бюти процедури са дермаплантинг и микронидлинг . Какво обаче стои зад тези имена и за какво толкоз се радваме на този тренд? 

Дермаплантингът е ексфолираща процедура , при която благодарение на безплоден хирургически скалпел се почиства най-горният слой на кожата, като се отстраняват мъхчетата, насъбраните замърсявания и фините бръчици . Колкото и ужасно да звучи, съгласно феновете на този способ дермаплантигът е в действителност много успокоителен и релаксиращ – не предизвиква зачервявания и раздразнения и не включва никакво порязване и неспокойствие на кожата. Препоръчително е тази почистваща процедура да се прави един път месечно , а заради това, че е механична и не включва никакви козметични артикули, е подобаваща за всички видове , с изключение на такава с тийнейджърско акне.

Макронидлингът пък се състои в инжектирането на хиалуронова киселина от неживотински генезис в кожата . Така се подтиква синтеза на колаген , което от своя страна забавя стареенето и даже отстранява повърхностните бръчици. Ефектът се вижда още след първата процедура, само че кожните лекари предлагат 3 – 4. 

Търсенето на сходни процедури, съгласно специалисти в региона, отразява наклонността към по-естествено лъчение , по-малко грим и повече внимание към. Изкуственият загар и перманентният грим са демоде, а актуалните трендове са ориентирани към по-малко артикули, повече сияйна хубост от вътрешната страна. Същото следим и при, където по-малкото е повече. Можем да кажем довиждане на плътния декор дьо загар и продуктите за контуриране и наблягане чертите на лицето. На мода в този момент са процедурите, които извеждат на напред във времето естествената ни хубост и оказват помощ на кожата да се регенерира. Естествено, тази наклонност доста ни радва, тъй като хубостта изисква доза немарливост, само че единствено в комбиниране с същински пълноценна грижа, която стартира от вътрешната страна

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР