Според професор Уляна Супрун най-добрата напитка за зимата е какаото.

...
Според професор Уляна Супрун най-добрата напитка за зимата е какаото.
Коментари Харесай

Посочиха най-полезната зимна напитка

Според професор Уляна Супрун най-хубавата напитка за зимата е какаото. През студения сезон използването му носи специфични изгоди за тялото.

Благодарение на веществата, които съдържа, какаото оказва помощ за попречване на сърдечно-съдови болести , усъвършенства мозъчното кръвоснабдяване, възстановява равнищата на к ръвната захар и холестерола , има антиоксидантно деяние, предотвратява възпаленията и развиването на деменция.

Експертите обаче показват също, че към потреблението му би трябвало да се подхожда рационално. Например какаото е богато на кофеин и теобромин и е с високо наличие на калории. Не се предлага да се пие от бременни дами, от искащи да отслабнат или страдащите от неврози. Ако би трябвало да се затоплите, развеселите и нямате противопоказания - то е превъзходен вид.

Що се отнася до резултата върху кожата , мненията на специалистите се разграничават. Някои считат, че  предизвиква акне, други настояват, че напитката оказва помощ за отбрана на кожата от UV радиация и изглажда бръчките.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР