Според председателя на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски, обида

...
Според председателя на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски, обида
Коментари Харесай

Пеевски: Битката е за КПКОНПИ и прокуратурата

Според ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски, засегнатост не може да има, тъй като той персонално е отказал на Христо Иванов „ делкането “, което Иванов му предложи в кабинета на Пеевски.Христо Иванов и олигарсите зад него желаят да вземат прокуратурата. Битката е за КПКОНПИ и прокуратурата, съобщи в коридорите на Народното събрание Делян Пеевски.По думите му олигархията желае да завладее страната. " Имаше положителни диалози за Конституцията, по какъв начин всичко ще е транспарантно. Христо Иванов излъга като сподели да не ги слагаме регулаторите, да уредим единствено Конституцията. Логично е когато има избрани парламентарни групи - ръководещи и съпротива, регулаторите да бъдат на цялата страна, а не да бъдат делнати 50 на 50. Да спрат приказките - по какъв начин ГЕРБ с Движение за права и свободи ", добави Пеевски.Според него без Движение за права и свободи е нямало по какъв начин да има държавно управление. " Движение за права и свободи крепи това държавно управление 9 месеца. Ако нас ни нямаше, нямаше да го има. Христо, приятелю мой, маските би трябвало да паднат, всичко свърши, вие сте ми ясни ", сподели още Пеевски.

Съпредседателят на " Демократична България " му отговори, че Движение за права и свободи желаят да са прикрит сътрудник на ГЕРБ в разпределението на властта

" Ако бъдещият върховен прокурорски съвет избере някого с профила на господин Янкулов мисля, че ще бъде доста добре за България. Защото в случай че някой с профила на господин Янкулов бъде определен нямаше да има Нотариуса, нямаше да има осемте джуджета. Щеше да има действително следствие.

Ние беседваме, опитваме се да беседваме с ГЕРБ за в действителност значима тематика като промените, регулаторите и битката с корупцията и внезапно господин Пеевски се самовзривява с следващата фойерверка от безвкусни пошлости. Проблемът е, че Движение за права и свободи желаят да бъдат скрития сътрудник в това систематизиране и че не желаят да има ясни правила и правилник с ясна политическа отговорност сред двете политически обединения, които носят отговорност за ръководството. Ние сме антична специалност, само че специалността, от която се вадят подобен вид компромати и се превръщаш самичък себе си в компромат е по-древна от нашата и аз не я практикувам ", посочи Христо Иванов - народен представител от ПГ на ПП-ДБ.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР