Според правилата на Мис Вселена в конкурса можеха да участват

...
Според правилата на Мис Вселена в конкурса можеха да участват
Коментари Харесай

Алехандра Родригес - 60-годишната Мис Буенос Айрес, която е напът да влезе в историята на Мис Вселена

Според разпоредбите на Мис Вселена в състезанието можеха да вземат участие единствено неомъжени дами без деца на възраст сред 18 и 28 години. Най-възрастната участничка, печелила купата, е 28-годишната американката, която бе коронясана при започване на 2023 година
 Красотата в никакъв случай не е всичко - трагичната история на Мис Съединени американски щати 2019 Чесли Крист
Красотата в никакъв случай не е всичко - трагичната история на Мис Съединени американски щати 2019 Чесли Крист

След сложна и продължителна битка, тя лишава живота си едвам на 30 години

От септември предходната година обаче разпоредбите на Мис Вселена са разнообразни и към този момент разрешават на дами до 73-годишна възраст да вземат участие. Когато и аржентинката Алехандра Родригес схваща за това, взема решение, че ще се бори за короната. А това ще я направи най-възрастната участничка в историята на Мис Вселена.

Всъщност 60-годишната адвокатка към този момент е печелила конкурс за хубост. Едва предишният месец тя става Мис Буенос Айрес, а по-късно през май ще вземе присъединяване в националния конкурс.

" Развълнувана съм да показва тази нова парадигма в състезанията за хубост, тъй като ние откриваме нов стадий, в който дамите показват освен физическа хубост, само че и различен набор от полезности. Аз съм първата от това потомство, която стартира с това ", споделя Алехандра Родригес пред Hello.

Освен жена с влиятелна специалност и кариера, по всичко проличава, че аржентинката наподобява просто превъзходно за годините си.

Колкото до метода ѝ на живот, който ѝ оказва помощ да наподобява толкоз добре и сигурно по-млада от годините, на които е, тя издава, че се стреми към главните неща. Това са здравословно хранене и физическа интензивност. Не крие обаче, че и положителните гени са оказали въздействие.

На въпроса дали съблюдава диета, Алехандра Родригес споделя, че се придържа към от време на време недояждане.

" Освен това се пробвам да хапвам органични храни, доста плодове, доста зеленчуци, а и употребявам положителни кремове ", издава още тя.

За тренировките си също споделя, че не изпада в крайности и са умерени. Тренира три пъти седмично, а в по-леките дни залага на джогинг и вървене.

Този метод на живот напълно очевидно се отразява и на външния тип на Алехандра Родригес, която удивлява почитателите си в Instagram. Коментарите в профила ѝ преливат от невярващи, че тя в действителност е на 60 години.

" Няма метод да е на 60 ", " Уау! на 60 години? Изглежда като че ли е на 30 години " и " Наистина ли си на 60? " са единствено част от мненията.
 Мис Изкуствен разсъдък - състезанията за хубост не са това, което бяха
Мис Изкуствен разсъдък - състезанията за хубост не са това, което бяха

Когато подправеното е на респект

Сред другите онлайн потребителите изразяват възхищението си от Алехандра Родригес и споделят, че се усещат въодушевени от образеца ѝ. Трети път желаят да схванат тайната ѝ и я питат: " Как изглеждаш толкоз млада? Каква е тайната ти? "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР