Според последните социологически замервания едва 16% от българите одобряват инвазията

...
Според последните социологически замервания едва 16% от българите одобряват инвазията
Коментари Харесай

Бимбалов даде 3 причини думата на путинофилите у нас да се чува най-шумно

Според последните социологически замервания едвам 16% от българите утвърждават нашествието на съветската войска в Украйна. Тогава за какво всички ние се тровим с чувството, че живеем измежду нация, която би посрещнала танковете на Путин с цветя на жълтите павета? Аз намирам няколко отговора на този въпрос.

Първо, путинофилите очевадно са доста по-гласовити и шумни. Те изливат кресливи опорки в обществените мрежи, истерично, с кофи. Водачите на тази агитация, обаче, напълно не са просто заблудени елементарни идеалисти, а добре платени глашатаи със мощно публично наличие. Някои от тях редят подправени трели от най-високата естрада на публичните медии БНР и Българска национална телевизия.

Второ, медийната среда в България беше целеустремено съсипвана, повече от десетилетие. Качествените публицисти бяха маргинализирани, захвърляни в медийно заточение. На тяхно място се инсталираха порцеланови статуетки, унизително и обществено наричани " мисирки ", за по-сигурното им обезценяване. Българските медии бяха превърнати в знак на безгласност и неблаговиден фалш.

Трето и най-важно. По време на ръководството на ГЕРБ България беше напълно преднамерено превърната в слабохарактерно изтърсаче на Европа – свито в ъгъла, слаботелесно и оцапано, срамуващо се от участието си в НАТО и Европейски Съюз, услужливо пускащо путинския газ през земята и путинските заболели фантазии през главите ни. В Народното събрание през днешния ден се чува гласът на искрено путинската партийна групировка Възраждане, а от президенството ехти безшумно единодушие с малоумното подстрекателство, че сме неутрални по време на война, в която би трябвало да сме на страната на съдружниците ни.

Аз, като представител на 84% от българите, които не утвърждават съветската инвазия в Украйна, изисквам за своето право на болшинство. България не просто е в НАТО и в Европейски Съюз. България Е НАТО И Европейски Съюз.

За мен президентът Радев, изтърсачето му Стефан Янев, грешникът Бойко Борисов и популистът Костадин Костадинов са отговорни за чувството ни, че тези 16% са болшинство.

И могат да вървят на това... при съветския транспортен съд.

Радослав Бимбалов

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР