Според последните новини, общата заключена стойност (TVL) на Cardano е

...
Според последните новини, общата заключена стойност (TVL) на Cardano е
Коментари Харесай

TVL на Cardano изправари тази на Bitcoin, нов токен се разпространява вирусно, Tether добави 1 милиард USDT към резерва си на TRON

Според последните вести, общата заключена стойност (TVL) на Cardano е скочила до небето, надминавайки тaзи на Bitcoin. 

Освен това Tether усили запаса си в USDT на Tron с спомагателни 1 милиард токена. Междувременно нов токен, наименуван Everlodge, се трансформира в тематика, за която се приказва в крипто общността.



На 9 ноември TVL на Cardano (ADA) изпревари тази на Bitcoin

През третото тримесечие на 2023 година екосистемата на Cardano (ADA) набъбна доста. Това се дължи на нарасналата интензивност на разработчиците в мрежата и позитивните пазарни настроения. Интересно е, че на 9 ноември TVL на Cardano се е нараснала до над $249 милиона. Това я изведе на 11-та позиция измежду другите водещи блокчейн системи.

Забележително е, че това означи нов исторически връх в TVL за Cardano , отбелязвайки нарастване на TVL с повече от 200% от началото на годината. Този растеж може да се отдаде на поредност от усъвършенствания и въвеждането на постоянни монети.  

Тези събития изтласкаха Cardano пред Bitcoin в класацията DeFi TVL на 9 ноември. Въпреки това на 10 ноември Bitcoin още веднъж излезе отпред с лека преднина. Междувременно цената на монетата Cardano спадна с 1.7% на 7 ноември до $0.346388. Въпреки това цената на Cardano към момента е бича на седмична и месечна времева рамка с растеж от надлежно 16.5% и 35%.

Tether усилва USDT запасите си в мрежата на Tron (TRX)  

Мрежата на Cardano не е единственият блокчейн, в който се следят нови развития. На 6 ноември Tron DAO разкри, че Tether, емитентът на стабилната монета USDT, е добавил 1 милиард USDT токена в мрежата на Tron. Това ново допълнение усили общите запаси на USDT в Tron до над $45 милиарда.  

В допълнение, това направи блокчейнът на Tron с най-голямото систематизиране на USDT. Забележително е, че през 2023 година предлагането на USDT в послание на Tron означи висок растеж, като от началото на годината до момента темпът на напредък е 21%, както оповестява Tronscan. Междувременно цената на монетата Tron се намали през ноември, откакто през октомври претърпя огромно рали.  

Към 7 ноември криптовалутата Tron се търгуваше на цена от $0.096452. Въпреки това анализаторите са оптимистично настроени към цената на Tron и считат, че тя ще се увеличи след стартирането на спот ETF за Биткойн. Също по този начин те предвиждат, че цената на Tron може да доближи $0.0995 след халвингът на Биткойн през 2024 година

Everlodge (ELDG): Новият крипто план, към който вложителите се насочват

Everlodge (ELDG) закупи необятна известност през 2023 година, с помощта на новаторската си платформа. Тя има за цел да опрости вложенията в недвижими парцели, употребявайки блокчейн технологията . Анализаторите и вложителите са напълно загрижени за този план, защото той се стреми да революционизира собствеността върху недвижими парцели.

На обичайния пазар на недвижими парцели се изискват обилни първични вложения . За благополучие Everlodge промени това, като разреши на физическите лица да стартират да влагат единствено със $100. За да се реализира това, парцели като хотели, вили и къщи се се издават под формата на NFT . След това те се разделят на по-малки дялове за елементарно закупуване.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР