Според последните данни Комисията по ценните книжа и борсите е

...
Според последните данни Комисията по ценните книжа и борсите е
Коментари Харесай

SEC отложи още 2 заявления за спот Етериум ETF

Според последните данни Комисията по скъпите бумаги и тържищата е решила да забави обработката на заявката за спот Етериум (ETH) борсово търгувания фонд (ETF) на Invesco и Galaxy.

Това отсрочване се отнася съответно до препоръчаната смяна на разпоредбите, целяща да даде опция на Cboe BZX да листва и търгува с акции на фонда.

Предложеното изменение на разпоредбите беше публично оповестено за публично разискване във Федералния указател на 8 ноември 2023 година, както акцентират от SEC.

Въпреки това организацията се въздържа да уточни каквито и да било дефинитивни периоди все още. Тя посочи, че мненията би трябвало да бъдат показани в границите на 21 дни от публикуването във Федералния указател, а противоположните мнения би трябвало да бъдат показани в границите на 35 дни по-късно.

Джеймс Сейфарт, експерт по ETF в Bloomberg, разяснява въпроса, като съобщи, че решението на SEC да отсрочи ETF за Етериум на Invesco и Galaxy е било много предстоящо. Освен това съгласно него се чакат спомагателни забавяния през идващите месеци. Той добави още, че сериозната дата в подтекста на спотовите ETF-и за Етериум понастоящем е 23 май, когато се чака окончателното решение за VanEck.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР