Според последни изследвания, зависимостта от смартфоните вече е на нивото

...
Според последни изследвания, зависимостта от смартфоните вече е на нивото
Коментари Харесай

Дъщерна компания на Coca-Cola дава $100 хиляди на човека, който издържи една година без смартфон

Според последни проучвания, зависимостта от смарт телефоните към този момент е на равнището на наркотичната взаимозависимост и в някои страни стартира да доближава тревожни равнища. Компанията Vitamin Water, която е дъщерна на Coca-Cola и създава витамини, разгласи че ще даде $100 000 на гражданин на Съединени американски щати, който издържи една календарна година – всичките 365 дни без смарт телефон .

За присъединяване в този забавен конкурс въпреки всичко е нужен смарт телефон. В формалния акаунт на Vitamin Water в Twitter или Instagram би трябвало да се изпрати фотография на потребителя и с няколко фрази да се изясни, за какво той желае да остави смарт телефона за една година и какво ще прави през освободилото се по този метод време. Трябва да бъдат включени и хаштаговете #nophoneforayear и #contest. Заявките се одобряват до 8 януари 2019 година. Всеки консуматор има право да направи 4 опита за присъединяване.

Vitamin Water ще избере един от записалите се консуматори, който ще би трябвало за една година да остави актуалния си телефон. За да може да организира телефонни диалози, на потребителя ще бъде даден елементарен мобилен телефон с бутони, създаден през 1996 година.

За да не се допусне участникът в състезанието въпреки всичко да употребява смарт телефон, той постоянно ще би трябвало да минава през детектора на лъжата и е допустимо да изпусне немалките $100 000.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР