Според последната информация, с която разполагаме, Конституционният съд вече пише

...
Според последната информация, с която разполагаме, Конституционният съд вече пише
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Конституционният съд узаконява държавен преврат

Според последната информация, с която разполагаме, Конституционният съд към този момент написа претекстовете на решението, с което ще отхвърли настояването на 604 000 българи за привикване на референдум за опазване на българския лев. Това написа ръководителят на " Възражадане " Костадин Костадинов в обществената мрежа.

По думите му един държавен прелом, осъществен от ППДБ-ДПС-ГЕРБ ще бъде легализиран, а така наречен Конституционен съд ще се трансформира в следващата престъпна частица в проведената незаконна група, ръководеща страната.

" След избора на последните двама съдии не трябва да се съмняваме в това ", безапелационен е Костадинов.

Той обяве, че от " Възраждане " към този момент приготвят своята реакция на това закононарушение.

" Предстои ни идващ стадий от тежката битка за опазване на остатъците от българската самостоятелност. Добрата вест в неприятната е, че идват избори на 9 юни. На тях " Възраждане " ще се яви дружно със своите съдружници от другите европейски страни. Съборим ли незаконната коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ на изборите, ще предизвикаме и предварителни избори, а с нашите съидейници от другите европейски страни ще създадем по този начин, че със или без референдум, еврото няма да бъде въведено в България и левът ще оцелее. А дружно с него и достолепието на нашия народ!! ", написа още.

Снимка: БГНЕС

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР