Според популярна теория на конспирациите през 1943 г. военните на

...
Според популярна теория на конспирациите през 1943 г. военните на
Коментари Харесай

Истинската история на пътешественик във времето: Ал Билек, който участва в експеримент на военните

Според известна доктрина на конспирациите през 1943 година военните на Съединени американски щати са провели поредност от секрети опити на пристанището на Филаделфия. Те трябвало да потвърдят доктрина на Айнщайн и да създадат военни кораби невидими. Но до момента в който някои разясняват резултатите от опита, то един от участниците твърди, че целтта на военните била напълно друга - пътешестване във времето. А за какво този участник знае това? Много просто - тъй като е пътувал във времето!

Виж още: ТЕСТ: Повечето хора не могат да се оправят с тези въпроси! Ти ще успееш ли? 

Става въпрос за Ал Билек, който твърди, че е прекарал време в два разнообразни интервала в бъдещето. През 1990 година Билек споделя цяла поредност от разкрития за бъдещето, които звучат повече от достоверни. 

Самият Билек е роден през 1927 година и се причислява към американската войска по време на Втората международна война, с цел да се бори против нацизма. Така попада в опита във Филаделфия. На 13 август 1943 година той и брат му са качени на кораба и дебаркират в друга година - 2137 година, с цел да сме точни. 

Виж още: Как щяха да изглежат жълтите издания, в случай че пишеха за велики българи - Ботев, Вазов, Елисавета Багряна 

През 2137 година Билек е лекуван от рани, породени от радиация по време на пътуването. В болничното заведение гледал просветителни телевизионни стратегии, от които схванал, че крайбрежията на континентите са се изменили доста. Така да вземем за пример Флорида към този момент бил под водата. Нещо повече - инфраструктурата на Съединени американски щати била изцяло разрушена, а страната, както и Канада, не съществували. 

През 1990 година, когато Билек споделя за събитията от бъдещето, вярно предсказва обединяването на Съединени американски щати и Европа против Русия в стопански проект. Той обаче споделя, че ще избухне и война сред великите сили, след която на Земята ще останат едвам 300 млн. души. 

Виж още: Въздух от концерт, име, полуизяден тост: Най-странните неща, продавани в миналото в eBay

Вторият времеви интервал, който посещава, е 2749 година Тогава към този момент държавните управления не съществуват. Целият свят се ръководи от изкуствен интелект. Освен това тогава към този момент няма войни, няма военни, няма принуждение и спорове. 

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР