Според официалното съобщение от Футболната асоциация отборът от 25 играчи

...
Според официалното съобщение от Футболната асоциация отборът от 25 играчи
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт пропуска трик, като не се вглежда по-отблизо в три пренебрегнати звезди

Според формалното известие от Футболната асоциация тимът от 25 играчи на Англия включва единствено петима полузащитници - Джуд Белингам, Конър Галахър, Джордан Хендерсън, Джеймс Мадисън и Деклан Райс.

Сред деветте играчи, изброени в секцията с нападатели, доста от тях работят в полузащитата, тъй че не би трябвало да одобряваме категоризацията прекомерно съществено. Но сигурно имаше място в полузащитата за една от най-вълнуващите вероятности да се появи в този отдел този сезон?

Той се опита да изясни, само че остава мъчно да се разбере за какво Саутгейт реши да не се възползва от шанса да има добър взор от близко на Kobbie Mainoo. Да, той е относително млад и некомпетентен, само че клубният му съотборник Маркъс Рашфорд дебютира за Англия на 18-годишна възраст, а Майно навършва 19 идващия месец.

И в неговите 22 изяви за Юнайтед - и там ще са били повече, в случай че не е претърпял травма в предсезона - едно от многото качества, които се откроиха, е неговата зрялост. Ясно е, че Mainoo има боязън...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР