Според официални лица, подводните микрофони, предназначени за откриване на вражески

...
Според официални лица, подводните микрофони, предназначени за откриване на вражески
Коментари Харесай

Свръхсекретна система на американския флот е чула катастрофалната имплозия на Титан

Според публични лица, подводните микрофони, предопределени за разкриване на противников подводници, са уловили " особеност ", която евентуално е била детонацията на " Титан ", заяви публично лице.

Подводницата изгуби контакт с кораба-майка час и 45 минути след спускането си - с петима пасажери на борда, което провокира трескаво търсене на плавателния съд.

Междувременно във вторник очакванията за сполучлива избавителна задача се покачиха, откакто канадски аероплан засече звуци на " боричкане " в 30-минутни шпации, идващи от региона, където изчезна подводницата, съгласно вътрешна актуализация на електронната поща, изпратена от Националния действен център на Министерството на вътрешната сигурност.
                             

В четвъртък следобяд обаче тези очаквания бяха изцяло попарени, защото бреговата защита на Съединени американски щати разкри, че на 1600 фута от носа на " Титаник " е намерено " поле от парчета ", включващо, както наподобява, рамката за кацане и задния похлупак на " Титан ".

По-късно в четвъртък почитан чиновник на военноморските сили на Съединени американски щати съобщи пред The Wall Street Journal: " Военноморските сили на Съединени американски щати направиха разбор на акустичните данни и откриха особеност, съответстваща на имплозия или детонация в непосредствена непосредственост до мястото, където се е спускала подводницата " Титан ", когато връзките са били изгубени.

" Макар и да не е дефинитивна, тази информация беше неотложно споделена с командващия случая, с цел да се подкрепи продължаващата задача по търсене и избавяне. "

Служителят добави още, че Военноморските сили са докладвали за звука на командването на Бреговата защита на Съединени американски щати.

Обсъждайки находката на парчета на конференция по-рано, специалистът по подводни проучвания Пол Ханкин декларира: " Намерихме пет разнообразни огромни парчета, които ни подсказаха, че това са останките на " Титан ".

" Първоначално открихме носовия конус, който се намираше отвън корпуса под налягане. След това открихме огромно поле от парчета, в границите на това поле парчета открихме предната част на камбаната на корпуса под налягане. Това беше първата индикация, че се е случил случай.

" Скоро по-късно открихме второ по-малко поле от парчета. В рамките него намерихме другия завършек на корпуса под налягане. Продължаваме да картографираме полето от парчета и както сподели адмиралът, ще създадем всичко допустимо, с цел да картографираме изцяло какво има там долу. "

Бреговата защита, контраадмирал Маугър, също загатна за това, което евентуално е било " пагубна имплозия " въз основа на моделите на отломките, преди да удостовери, че всичките петима души на борда са починали.

Той обаче добави, че по време на задачата по търсене не са били засечени звуци, които да подхождат на сходно събитие.
                             

" Имаме сонарни буйове във водата съвсем непрестанно и не сме разкрили никакви пагубни събития, когато тези сонарни буйове са били във водата ", изясни той.

Сред петте жертви са трима английски жители, в това число милиардерът Хамиш Хардинг. Шахзада Дауд и синът му Сулеман Дауд също са били на борда дружно с френския жител и прочут водолаз Пол-Анри Наржоле.

Петият член на екипа е основният изпълнителен шеф и създател на OceanGate Стоктън Ръш, някогашен капиталов банкер с аерокосмическо обучение.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР