Според очевидеца най-вероятно се заравя бебешко трупче, което е увито

...
Според очевидеца най-вероятно се заравя бебешко трупче, което е увито
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Разби! Комшиите Чуха Неистови Викове От Жилището На 70-Годишна Вдовица От София! Нищо Не Можеше Да Ги Подготви За Това!

Според очевидеца най-вероятно се заравя бебешко трупче, което е увито в малко одеяло. Полицаите са тежко екипирани, лазят с бронежилетки. На мястото попадат фактически на лица, които носят запалени свещи, плачат и на закопан дребен гроб са сложило цветя. Служителите на реда ги натръшкват и подреждат да се изрови натрупа. Оказва се, че погребението, което по същността си е нелегално, не е на бебе, а на домашния любимец-дакел. Преди години кенгуру бяга от цирка в " Люлин ". З

а подпомагане са привикани и чиновниците на реда. Така служителите на реда гонят непокорното животно из столичния " Западен парк ".

Друг случай: Съседи подават сигнал, че нещо ужасяващо се случва с тяхната съседка - баба на над 70 години. Възрастната вдовица надавала страшни крясъци. Съседите тропат на входната врата, никпй не им отваря. В същото време от вътре се чуват и мъжки гласове. Затова загрижените съседи допускат, че може би става опит за ликвидиране или пък остарялата жена е подложена на садистични изтезания. Родната полиция отива на място и този път бабата им отваря жива и здрава. Оказва се, че сластното бабе се е отдало на горещи милувки с млади момчета, склонни да й полуотворен тайните на сладострастието против съответната сума. Цял живот бях вярна на един мъж, в този момент, до момента в който съм жива, ще наваксам, обяснила палавата пенсионерка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР