Според New York Times Вашингтон е прехвърлил разузнавателни данни на

...
Според New York Times Вашингтон е прехвърлил разузнавателни данни на
Коментари Харесай

САЩ дадоха на Украйна разузнавателни данни, заради които са убити руски военни

Според New York Times Вашингтон е трансферирал разследващи данни на Киев, вследствие на което са били убити офицери от съветските въоръжени сили. В обявата си изданието се базира на високопоставени чиновници в Съединени американски щати.

В същото време точният брой на починалите военни на Руската федерация не се прецизира.

Съединените щати от своя страна излъчват позицията на съперници на предаването на информация в Киев за „ най-високопоставените “ членове на съветското военно управление. Без да разкрива източниците си, вестникът отбелязва, че на Вашингтон е предоставена информация за събитията в Украйна скрито, както и „ в действително време “.

Информацията включва детайлности за придвижването на съветските войски след втората фаза на " спецоперацията ".

„ Украинските чиновници комбинираха тези данни със личната си разследваща информация... с цел да правят артилерийски обстрел и други офанзиви, при които бяха убити съветски офицери “, написа вестникът.

Известно е, че не всички офанзиви на въоръжените сили на Украйна против позициите на Руската федерация са осъществени с американска поддръжка.

Както прибавят публицисти на изданието, „ Съединени американски щати не разрешават да дават (на Киев) данни за най-високопоставените членове на съветското [военно] управление “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР