Според него явяването самостоятелно на всички парти и движения, организирали

...
Според него явяването самостоятелно на всички парти и движения, организирали
Коментари Харесай

Бачийски: „Продължаваме Промяната“ най-вероятно ще се яви самостоятелно на изборите

Според него явяването независимо на всички празненство и придвижвания, организирали митингите против статуквото на ГЕРБ и Движение за права и свободи е, с цел да имало предвидимост да имали гласоподавателите.

По думите му, преди възможните избори може да се подпише съглашение, че след влизането в Народното събрание партиите против статуквото ще създадат коалиция.

„ Причината за явяването настрана е, че всяка групировка има избран вид гласоподаватели, които харесват едни, само че други - не “, изясни той в предаването „ Денят с Веселин Дремжиев “.

Бачийски не изключи коалиция „ Митрофанова “, само че и не в този парламент. Можели да се пробват в идващия.

Той бе сбит за опцията за второ държавно управление на „ Продължаваме Промяната “ в това Народно заседание: „ Продължаваме диалози с депутати, които са против мафията и има оптимизъм. Не се ли успее, се отива на изборите. Сега след реакцията на Българска социалистическа партия да съветските дипломати обаче ми е мъчно ми е мъчно да преценява тъкмо. След няколко дни може би нещата ще се изяснят и считам, че реакцията през днешния ден на Корнелия Нинова беше прибързана и беше предопределена главно за гласоподавателите на нейната партия “.

За изгонването на съветските дипломати Бачийски разясни, че на закритото съвещание са се чели отчетите на българските спецслужби по отношение на нерегламентираната активност на руснаците у нас, застрашаващи националната ни сигурност, както и за рисковете за България от войната в Украйна.

„ Реално Русия прокарва своята политики освен с шпионаж, а и с икономическите лостове, с които разполага. Интересите на Русия, свързани с енергетиката не са единствените, провокирали за свалянето на кабинета на Кирил Петков, а има с вътрешни проблеми като да вземем за пример „ Капитан Андреево “, счита Константин Бачийски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР