Според него той и Райкова са станали обект на обиди

...
Според него той и Райкова са станали обект на обиди
Коментари Харесай

Благо защити честта на Златка и предизвика разкритието за нейни групови изпълнения в Правец

Според него той и Райкова са станали обект на обиди и клюки и ще вземат ограничения против лицата, които ги популяризират, защото е „ човек, който държи на достойнството, фамилията и достолепието си “.
Жалко е някой, който е основал и развалил цели две фамилии (с Христина Витанова и децата им Йоана и Давид + с Есмер и синът им Елай), да приказва за думи като „ чест “, „ достолепие “ и „ семейство “. Особено когато самичък е обидил себе си и околните си с изречението, ориентирано към майката на децата му, освен това в народен ефир – „ ще й изкъртя муцуната “.

На всички стана ясно, че Златка го е подкокоросала да напише дългия разказ против жълтите медии, защото Благой, както разбрахме от „ Биг Брадър “ не е обидчив, само че тя се визира, и то много, на всичко казано по неин адрес, което не й хареса!

Чашата на Златка е преляла, когато нейният сводник от предишното призна, че й е бил подобен и че тя е била най-оборотното му момиче. В опита си Благо да я отбрани посредством словоизлиянията си в обществените мрежи обаче, докара до коментар от консуматор, който твърди, че освен я е „ минал “, ами в действието са се присъединили и други лица. „ ДЖИЗЪС, ще ме съдиш ли че през 2009 година пръснах халката на Злати? 5 часа генг бенг в РИУ Правец... “, написа Николай Иванов.

Друг коментар гласи: „ Значи 2008 година Златка прави секс в ефир. Ако човек самичък не брани достолепието си и не почита себе си, няма кой да го направи вместо него. Сега 10 години по-късно тя желае да се покаже като дама?!?!? Истинските дами уважаващи себе си не вършат това в народен ефир!!! “.

Трети прибавя, че Златка за 10 години въобще не се е трансформирала. „ На всеки изневерява, цяла България разбра, само че тя се почита и продължава да се надува. Сгоди се в капките и изневери на същото място на годеника си. Нагла - има очи да споделя на Боби „ Аз съм дама, ти би трябвало да ми запазиш достолепието “. Сама не може, другите вика на помощ. Нито той, нито Никита са и отговорни, че изневерява. А Благо като е толкоз набожен и държи на фамилията си, за какво заряза първата си жена бременна?! Другите грозни действия, известни му, се знаят..На другарството доста държи и хоп - с на приятеля си дамата, малко след раздялата им… доста положително изменничество..И се има за мъжага?!! “, написа друга потребителка.

Друго мнение гласи, че съдът е за слабите и в случай че Джизъса е бил толкоз популярен, е щял да брани достолепия вътре в къщата на „ Биг Брадър “, а не да си трае, бърка в г*за и да го прави единствено когато Златка тропне с крайник.

„ Благо, презрян си “, изрече друга дама. Всички тези писаници откриха място тъкмо под поста на Благо във Facebook. Факт е, че по-голямата част от мненията са отрицателно ориентирани към него и Златка. Това приказва доста.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР