Според него те могат да дойдат само с нов бюджет,

...
Според него те могат да дойдат само с нов бюджет,
Коментари Харесай

Министърът на отбраната алармира: Отливът в армията е голям, трябва да се мисли и за стимули

Според него те могат да дойдат единствено с нов бюджет, а в противоположен случай модернизационната система в армията ще бъде прекъсната.

 

„ Процедурата за придобиване на бронирани машини на пехотата върви с усилени темпове, чакаме обвързваща оферта и се надявам до края на годината да имаме контракт. По този метод най-малкото, което ще се реализира, е спомагателен тласък и предпочитание за служене в редовете на Сухопътни войски ", означи Стоянов.

 

Министърът, дружно с президента Румен Радев и началника на защитата адмирал Емил Ефтимов, бяха посетители дневно за показване на качествата на участниците в тактическо обучение с бойни стрелби „ Отбранителен щит 23 “.

 

" За следващ път доказахме, че нашите военнослужещи са способни, макар разликата в техниката, да работят с нашите сътрудници. То реализира своите цели за сглобяване на един многофункционален батальон.Демонстрирахме го по най-хубавия метод, макар че имаме една рота в състава на многофункционалата бойна група ", разяснява Стоянов учението.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР