Според него, не е далеч времето, когато Земята ще получава

...
Според него, не е далеч времето, когато Земята ще получава
Коментари Харесай

Треперете! Скоро Цялата Земя Ще Бъде Погълната В Непрогледен Мрак! Учените Са Категорични, Че Немислимото Ще Се Случи Само След

Според него, не е надалеч времето, когато Земята ще получава 10% по-малко светлина от слънцето. Неговите заключения през 90-те години на предишния век бяха доказани от други учени. Особено доста белези за това загадъчно събитие те откриват в Арктика и Антарктика. Но всичко мина под общия знаменател на недоверието на научната общественост в тези прогнози.

През 2007 година обаче учени от Израел още веднъж сложиха въпроса въз основата на събрани от тях данни. Изводът им е безапелационен - процентът слънчева светлина, която получава планетата ни, ще понижава. И това ще води до проблеми на доста хора със здравето им.

Проучването на израелските учени е трябвало да бъде излъчено по Weather Channel, само че това по този начин и не се случило. Причината - неочакваната и много странна гибел на основателя на канала Джон Коулмън. Появиха се клюки, че гибелта му не е била естествена, а провокирана, с цел да не се плашат хората от страшната прогноза.

Оттогава царува цялостно безмълвие по тематиката. Едва в последно време в интернет се появиха нови данни, които могат да се одобряват и като доказателство за последователното настъпване на световното затъмнение. В Брюксел през декември 2017 година метеоролозите записаха най-тъмния зимен месец от 1887 година. Оказало се, че за целия месец слънцето е превишавало тъмната част на денонощието единствено с 10 часа.

Във Франция, в Марсилия и Бордо, притежателите на ВЕИ централи за ток от слънцето са записали надлежно 26 и 10 часа слънце повече от тъмната част на денонощието, до момента в който в предишни години то е величие със 100 часа повече.

Същите данни са били доказани и от метеоролози от Москва. В района на съветската столица през декември на процедура слънцето е надвишило тъмнината единствено с 6 минути, до момента в който през 1985 година това е станало с цели 18 часа.

По какви аргументи настава, в случай че това е по този начин, световно затъмнение, към този момент е незнайно. Но едно е ясно - хората са безсилни пред протичащото се. Остава ни единствено да гадаем, какво ще стане в идващите години.

Текстът е по материали от разнообразни източници
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР