Според него лекари, военни, учители, според него трябва да се

...
Според него лекари, военни, учители, според него трябва да се
Коментари Харесай

Бившият директор на Пирогов: Даже и в предучилищна възраст има заразени вече. Границата слиза все по-надолу

Според него лекари, военни, учители, съгласно него би трябвало да се имунизират наложително.

Не се привиква, имаме доста хрумвания, само че за жалост към този момент няма чуваемост в ръководещата коалиция. Каквото се предложи от опозицията - то е неприятно и не се приема. В последните 3 месеца битовите сметки са нарастнали 3-4 пъти. Компенсациите са извънредно незадоволителни. Така разяснява pпо Нова новата си роля на народен представител от ГЕРБ-СДС някогашният шеф на " Пирогов " проф. Асен Балтов.

Омикронът влезе в Народното събрание. Един от първите, които се заразиха, е ръководителят на Народното събрание господин Минчев. Омикронът доста припомня за уханския вид. Ваксините и преболедувалите са пробити от него. Тези антитела нямат безусловно никакво въздействие върху него. Около 19% от пробите са на деца до 18 години. Даже и в предучилищна възраст има инфектирани към този момент. Границата слиза все по-надолу. Получава се това, което беше при първата вълна. Заразяват се първо децата и личния състав. Ако нямаме медици, кой ще лекува болните?, разяснява той.

В най-големия пик на третата и четвъртата вълна ние сме имали по-малка численост инфектирани, в сравнение с в този момент за 5 дни. Не са задоволително качествени щадящите бързи проби, които се вършат в учебно заведение. Не хващат доста от болните, сподели още проф. Балтов.

Интубираният пациент изисква доста повече грижи. Да се разбере, че във имунизациите няма нищо ужасно и няма да се случи нищо неприятно. Всичко това вреди на стопанската система. За страдание, евентуално ще се наложи четвърта доза. Не по-късно от петия месец би трябвало да се постави втори бустер. Ако това продължава, другият вид е да се видоизмени имунизацията. С имунизацията управляващите сега изостават, добави той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР