Според него големият въпрос е какъв тип мигранти точно иска

...
Според него големият въпрос е какъв тип мигранти точно иска
Коментари Харесай

Асен Василев пред Die Welt: Руската пропаганда внушава, че сме вт...

Според него огромният въпрос е какъв вид мигранти тъкмо желае Европа. Финансовият ни министър показва още, че Европейски Съюз би трябвало да създаде система за законен банкет на мигранти и оценка на служащите, от които има потребност.

 

Василев смята, че е стопански неизгодно за цяла Централна и Западна Европа България и Румъния да останат отвън Шенген. Редица европейски отчети показват, че двете страни са подготвени и са изпълнили всички критерии, с цел да станат част от безвизовото пространство. Блокадата обаче продължава да идва от Австрия и Нидерландия.

 

" Всеки ден по 4000 камиона минават българо-турската граница посока Западна Европа, само че престояват дни наред на бъдещата вътрешна граница с Румъния. Това оскъпява транспортираните артикули ",.

 

Според финансовият ни министър наложената спомагателна такса от 20% върху съветския газов пренос през България ще понижи облагата на “Газпром ” и ще оскъпи доставките, което ще направи вноса на съветски газ неблагоприятен за страни като Австрия и Унгария.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР