Според най - актуалната светска клюка силно подкрепяна от Любен

...
Според най - актуалната светска клюка силно подкрепяна от Любен
Коментари Харесай

Любен Дилов и 100-те манекенки лансират евтина проститутка, двойничка на Андреа, за Мис Плеймейт

Според най - настоящата световна клевета мощно подкрепяна от Любен Дилов - наследник и Христо Сираков е Михаела Тодорова от Казанлък. 21-годишното момиче е известно с това, че приличало образно на Андреа и Теди Александрова, а професионалния и връх като модел е трето място на състезанието Мис Хасково.

Оказва се обаче, че Михаела има и други доста по - характерни страни. Тя към днешна дата е била една от топ бръмчалките в ценовия диапазон 200-300 евро.

Заради атрактивната си ниска цена плеймейтката е била добре поръчвана за самостоятелни визити. Евтината стойност на услугите й за в този момент се дължи на относително ниската и известност както, а с цел да има приходи е вложила в тунинг от по 350 кубика силикон във всяка от гърдите й.

Ако обаче клонинга на Андреа стане Мис Плеймейт, както се твърди в светските среди, то тогава автоматизирано щяла да влезе в по - горния финансов таргет, което в действителност е била нейната фантазия.

Самата тя признава това в изявление пред столичен вестник. На въпрос " С какво ще ви помогне в живота купата Мис Плеймейт ", отговорът й е пределно явен - " Интересът към мен ще се увеличи ". През следващата година Тодорова е обиколола легла в Санторини, Бали, Дубай и Доминиканската република.

Предвидливо е показала в профилите си в обществените мрежи, че няма гадже. Семейството й се занимава със земеделие.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР