Според министърът на отбраната е направил внушения по отношение на

...
Според министърът на отбраната е направил внушения по отношение на
Коментари Харесай

БСП с въпроси към министър Тагарев

Според министърът на защитата е направил внушения във връзка с по време на свое телевизионно присъединяване. Това съобщи Кристиян Вигенин по време на конференция на левицата, в централата на партията.

се отнася с голямо почитание към българската войска, а опитът на Тагарев бил да внуши, че с позициите си се обръща против българската войска, изясни Вигенин.

По думите му не трябва министър Тагарев да се разпознава с нея, защото той самият не прави задоволително, с цел да бъде българската войска мощна.

Вигенин съобщи, че ще изиска чуване на министъра в комисия, само че употребява конференцията, с цел да зададе въпросите си към него.

Първият въпрос на към военния министър е обвързван с терзанията на жителите на Ямбол и плануваното разширение на военното наличие на НАТО там.

Какви са действителните оценки на министъра за заканите в Черно море? Планира ли министър Тагарев предаването на зенитно-ракетните комплекси C-300 на Украйна, какъв е неговият разбор за положението на армията, планувани ли министър Тагарев да извади резиденция " Лозенец " от Изпълнителна агенция  " Военни клубове и военно-почивно дело " с перспективата да бъде приватизирана и да бъде построен там  жилищен комплекс, питат още от.

 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР