Според министъра на отбраната Красимир Каракачанов толкова смешен вот на

...
Според министъра на отбраната Красимир Каракачанов толкова смешен вот на
Коментари Харесай

Каракачанов: В мотивите на вота нямаше нищо конкретно, чухме мъдри мисли на д-р Ахмед Доган

Според министъра на защитата Красимир Каракачанов толкоз " комичен " избор на съмнение не е имало до в този момент.

В самото показване на претекстовете на вота нямаше нищо съответно. Чухме мъдри мисли на доктор Ахмед Доган. Не остана време доктор Каракачанов да се изкаже. Чухме от един народен представител от " Воля " с гел по главата, че Марешки дупки ли запълвал или спал с два петела. Не знам това зоофилия ли се назовава, попита Каракачанов.

Военният министър уточни, че преди дебата се е подготвил по всяка една от 9-те тези от писмените претекстове за вота на съмнение, който Българска социалистическа партия внесе предходната седмица. 

Как през 2019 година и 2020 година сме заложили още 10% нарастване на заплатите на военослужещите, колко средства са отделени за ремонт на военната техника и за подръжка на летищата, посочи той.

Каракачанов дефинира като " нелепост " изявлението на Българска социалистическа партия, че летците ни отказали да летят.

Ако това е правилно, значи, че те набутват летците за наказване. Не могат да се приказват общи приказки, съобщи той и добави, че просто няма какво да се каже във връзка с въоръжените сили.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР