Според мен усещането, че вече политическите процеси не протичат по

...
Според мен усещането, че вече политическите процеси не протичат по
Коментари Харесай

Стефан Янев попита кой определя постовете и приоритетите в предложения от ИТН кабинет

" Според мен чувството, че към този момент политическите процеси не протичат по нормалната демократична логичност, е осезаемо. В тази връзка, според мен, жителите имат право да знаят отговорите на няколко значими въпроса. На първо място кой дефинира целите и кой дефинира постовете в евентуалния бъдеш кабинет в процеса на неговото създаване и съставяне? " Това съобщи при започване на днешното държавно съвещание служебния министър председател Стефан Янев.

" Както и имат право да знаят логиката за осъществяване на политическите съвещания и по какъв начин те ще доведат до работещо парламентарно болшинство. Това е значимо минимум в два аспекта.
На първо място един проблем, за който няколко пъти загатвам и се пробвам да бъда пореден в говоренето, а точно връзката сред политическите партии и жителите - техните гласоподаватели. Тази връзка би трябвало да е ясна, ефикасна и да съществува.

От друга страна - последователността в дейностите и в политическото говорено е точно оня предсказуем и нужен детайл от тази връзка сред жители гласоподаватели и политическите партии, които в случай че не съществуват и не е устойчива, надлежно се санкционират от гласоподавателите ", добави Янев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР