Според Красимир Кунчев тази година български плодове мое и да

...
Според Красимир Кунчев тази година български плодове мое и да
Коментари Харесай

Ледена епоха в овощните градини. Ще останем ли без български вишни и череши?

Според Красимир Кунчев тази година български плодове мое и да няма. Той е притежател на овощни градини и агроном, оповестява Нова тв.

``
реклама

" В петък рано сутринта температурите паднаха до минус 4 градуса, и макар построената ни система за надкоронно дъждуване и, която би трябвало да избави плдовете нещата не се получиха. Щетата съгласно мен е 70%. Когато отвориш цвета се вижда, че плодника е черен. Това се получи, защото зимата беше доста топла. Имам информация, че в по-голямата част на Южна България е по този начин. Голямата ми болежка е, че ние нямаме право на отбрана. Ако като хора можем да си застраховаме имуществото, то насажденията нямаш право. Застраховка покрива само слана след 20-ти април. Държавата оказва помощ, в случай че вредата е 100%. Трябва да вземе ограничения в помощ на земеделците. Това са големи загуби ", споделя той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР