Според концепцията на фетиша, той е неодушевен предмет, притежаващ свръхестествени

...
Според концепцията на фетиша, той е неодушевен предмет, притежаващ свръхестествени
Коментари Харесай

Фетишът към крака и защо хората толкова си падат по ходила

Според концепцията на култа, той е неодушевен предмет, притежаващ свръхестествени свойства. Но когато по-късно в логиката на психиката навлиза понятието полов фетишизъм, тогава към този момент приказваме за предмети (или по-точно елементи на тялото в съответния случай), които са обект на полова възбуденост. Каквито са да вземем за пример ходилата.

Оказва се, че точно култът към тях е най-разпространеният всред всички останали и не се счита за по-перверзен от, да кажем, човек да се усеща притеглен към женски гърди. Всъщност тези два култа са еднообразно постоянно срещани.

Проучване е анализирало наличието в онлайн дискусионни групи за култове и е открило, че " краката и предмети, свързани с тях " са най-често споменаваните култове.

Тези наблюдения пък потвърждават следния любопитен извод. Краката са една неразделна част от половото прекарване - даже повече в сравнение с хората всеобщо биха предположили.

А по отношение на това за какво хората си падат по ходила, специалистите не могат да дадат подобен безапелационен отговор. Самите те не схващат изцяло по какъв начин се развиват култовете - съгласно някои това се случва с времето, съгласно други пък зависи от генетична предразположеност.

Това, което обаче откривателите могат да кажат сигурно е, че за необятното разпространяване на култа към крайници, съвсем няма метод да не въздейства фактът, че по тях има хиляди нервни окончания, което ги прави извънредно чувствителни на досег.

А най-изненадващото им наблюдаване пък е, че някои хора даже могат да стигнат до оргазъм посредством краката си, пише Glamour.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР