Според класацията на авторитетното списание Форбс Кристиано Роналдо е най-добре

...
Според класацията на авторитетното списание Форбс Кристиано Роналдо е най-добре
Коментари Харесай

Кристиано е най-добре платеният спортист, според Форбс

Според класацията на авторитетното списание " Форбс " Кристиано Роналдо е най-добре платеният състезател, който в границите на една година е спечелил 136 милиона $. Класацията на американската медия е направена от 1-ви май 2022-ра до 1-ви май тази година.

По-голяма част от приходите на португалския футболист, който играе за Ал-Насър от Саудитска Арабия, са пристигнали от спонсори - 90 милиона $, а от клубовете е спечелил 46 милиона.

Челната тройка е заета от футболисти, като втори и трети са надлежно Лионел Меси и Килиан Мбапе. Меси е спечелил 130 милиона $ (65 на терена и 65 от спонсори), а Мбапе - 120 милиона, като цели 100 от тях са за това, че остана футболист на Пари Сен Жермен.

На четвърто място е звездата на НБА и Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс, който е рибавил в сметкака си 119,5 милиона $ - 44,5 от баскетбол и 75 от разнообразни компании.

На пето място е професионалният боксьор " Канело " Алварес, който е кумир на всички мексиканци. Той е натрупал 110 милиона $, от които 100 на кръга.

Шести и седми са състезателите по голф Дъстин Джонсън и Фил Микелсон, които са проработили надлежно 107 милиона и 106 милиона.

Осми и десети са още двама аса от НБА - Стив Къри (100,4 милиона) и Кевин Дюрант (89,1 милиона).

На девето място е отказалият се от тениса и спорта швейцарец Роджър Федерер, който спечелил 95,1 милиона $ през миналата година, като единствено 100 000 от тях са на корта.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР