Според казаното в съдебната зала американският актьор Кевин Спейси е

...
Според казаното в съдебната зала американският актьор Кевин Спейси е
Коментари Харесай

Прокурор: Американският актьор Кевин Спейси е сексуален насилник

Според казаното в правосъдната зала американският артист Кевин Спейси е " полов принудител ", оповестиха международните информационни организации.

Шейсет и три годишният холивудски артист беше разказан от обвиняването пред Кралския съд в Саутуърк като " мъж, който атакува полово други мъже ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Прокурорът Кристин Анию сподели пред съда: " Кевин Спейси Фаулър е артист, доста от вас към този момент знаят това. Той е извънредно прочут и е спечелил голям брой награди. Той също по този начин, съгласно обвиняването, е мъж, който атакува полово други мъже. Той е мъж, който не почита границите и персоналното пространство и изпитва наслаждение да кара другите хора да се усещат безсилни. Той е полов принудител.

Спейси отхвърля 12-те обвинявания, в това число за полово нахлуване и непочтено държание.

Анию сподели, че съдът ще изслуша четирима мъже, всички на възраст сред 20 и 30 години, привлекли вниманието на Спейси. " Никой от тези мъже не е желал да бъде докосван от Кевин Спейси Фаулър, само че той не се е интересувал от възприятията им. "

Актьорът пледираше почтен през януари по обвинявания в непочтено държание, полово нахлуване и полови дейности при безсъзнание на отсрещната страна. Носителят на две награди " Оскар " отхвърли и четири по-ранни обвинявания в полово нахлуване и едно обвиняване в обезчестяване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР