Според Каримански е необходимо беше да се предоствят отделните стъпки

...
Според Каримански е необходимо беше да се предоствят отделните стъпки
Коментари Харесай

Каримански: Коалиционните разговори са постфактум

Според Каримански е належащо беше да се предоствят обособените стъпки за реформиране на действия, тъй че ограниченията да са изцяло ефикасни.

ИТН има представители в изпълнителната власт, само че те не са свързани с стопанска система и финанси. Не мога да бъда склонен, че когато е належащо да има промени, ние тръгваме с половинчати стъпки без да бъдат разисквани. Ние не знам дали като дадем повече пари за обществото отиват на вярното място, добави още депутатът.

По думите му ограниченията нямат показан резултат.

Научих за ограниченията, както всички депутати от обединението. Събрахме се на съдружен съвет, където ни бяха раздедени ограниченията. Исках да знам какви са вероятните доходи по обособените групи, само че не получих информация, посочи още той.

60/40 какво става с тази мярка. Аз не получих отговор. На нас трябваше да ни е ясно в кой миг тези помощи трябваше да бъдат или трансформирани или прекъснати. В началото на годината имаше стопански напредък. Кое постановяваше тази мярка, разяснява той.

Относно нулевото Данък добавена стойност на хляба, Каримански съобщи: Ще има търговци, които ще могат да запазят цената на хляба. Ще има такива, които ще вдигнат цените. Тук още веднъж е въпрос на надзор. Когато се предлага сходна мярка е добре да забележим какъв ще е резултата. Това ще е мярка, която ще докара до опазване на цените.

Каримански означи, че от " ИТН " са упорствали в съдружното съглашение да бъде вкарана точка, в която ясно да се споделя, че на три месеца да има междуинституционален съвет, в която да се разисква обстановката с инфлацията и влизането на България в Еврозоната. Организирам кръгла маса за инфлацията, резултатите от вредите от инфлацията и да обсъдим Еврозоната, уточни Каримански.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР