Според източния зодиак 2018-а ще мине под знака на Жълтото

...
Според източния зодиак 2018-а ще мине под знака на Жълтото
Коментари Харесай

Какво ни чака през 2018-а: Годината на Жълтото земно куче

Според източния зодиак 2018-а ще мине под знака на Жълтото земно куче. Това добродушно и умерено творение през цялата година ще бди над нашето благоденствие. Кучето въплъщава справедливостта и всичко през неговото ръководство ще бъде на мястото си. Смело може да се впускаме в провокации, както и то се хвърля в пердах, без да се замисли за следствията.

Стихията на Земята пък е обвързвана със законите и традициите. И въпреки Кучето публично да стане заповедник чак на 16 февруари, властта му ще се почувства още при започване на годината. Ето какво ще донесе на всяка от зодиите, написа Марица.бг.

Здрав разсъдък и материална премия за Овена

Двата знака се сплотяват от черти като честността и идеализма. Позитивният темперамент на лидера на зодиака му оказва помощ да се оправи с тревогата, която е свойствена на чувственото Куче, по тази причина общото въодушевление през годината дава обещание да е радостно и пламенно. На собствен ред Кучето ще го подари със здрав разсъдък и почтеност. На Овена му следва много работа, която ще му донесе отлични резултати и материално заплащане. Ще му се наложи да взима значими решения и да работи бързо. Много страсти ще му обезпечат и взаимоотношенията с колегата.

Ярък разказ чака Телеца

Откритият и незлоблив Телец с лекост се схваща с реалиста Куче, а събитията за него ще се развиват динамично и градивно. Предстоят му каузи с голям смисъл - допустимо е в плановете му да вземат присъединяване и адвокати. Ако успее да в профил от обкръжението си хора, склонни към нападателна рецензия, ще може да се оправи с всевъзможни комплицирани обстановки. Не е нужно дефинитивно да прекъсва връзките с тях, задоволително е да ги държи на здравословно разстояние. Но основното, което чака Телеца в годината на Кучето, е ослепителен разказ, в който и двете страни ще проявят великодушни и себеотрицателни усеща. Любовта прави хората от знака хиперчувствителни - те ще се нуждаят от невероятна деликатност.

Ентусиазъм и горест ще се редуват за Близнаците

С живия си характер Близнаците мъчно ще се спогодят с Кучето, на което не постоянно му доближава убеденост. Характерът на годината ще е изменчив за тях - ще се редуват интервали, цялостни с сила и възторг и моменти, когато ще им се желае просто да си поседят на безшумно и да потъгуват. Възможни са обстановки, когато ще търсят не ефикасни решения, а формалното утвърждение на близките или ще се нуждаят от нечия помощ, забравяйки за личните си ползи. Но най-важното, очакващо Близнаците, са прелестните връзки с обичания човек. Не им е писано да прекарат живота си в самотност и те чудесно го схващат.

Ракът среща сродна душа

Нежният и сърдечен Рак и сензитивното Куче са една от най-хармоничните комбинации. Новата година за представителите на зодията ще бъде изпълнена с другарство, а те ще са търпеливи, деликатни, ще се отнасят с схващане към близките, въпреки от време на време да им се постанова да крият личните си усеща. Интересни запознанства ще им оказват помощ да се придвижат напред в кариерата, да реализират друго професионално ниво. В годината на Кучето ги чака среща с човек, който с лекост могат да нарекат " сродна душа ". Ако се оправят с първите подозрения и проявят по-малък песимизъм, връзките им ще бъдат много забавни.

Щедрият Лъв да не подвежда сътрудниците

Кучето е готово да стане правилен сателит и асистент на Лъва - мощен, великодушен и милосърден. В настъпващата година хората от знака ще се срещнат с значими хора, в чиито настоятелен препоръки ще е добре да се вслушат деликатно. В работата могат да зародят няколко комплицирани обстановки, само че най-важното в тях е да проявят безспорна почтеност и да не подведат сътрудниците, които са им се доверили, даже да би трябвало да правят отстъпка от ползите си. Но с нищо останало не трябва да вършат компромис - годината дава обещание да бъде сполучлива, спокойна и ползотворна - както в персонален, по този начин и в професионален проект.

Девата преразглежда връзките си с обичания

В настъпващата година Девата би трябвало да се концентрира в каузи, които много интензивно ще нахлуят в персоналното пространство. За да възвърне оптималния баланс сред работата и свободното си време, ще би трябвало да откри свои граници, да преодолее предубежденията си и да пристъпи към разискването на комплицирани въпроси, проявявайки неотстъпчивост и убеденост в себе си. Възможно е в обкръжението да има хора, които не се водят от общите, а извънредно от своите користни ползи. На Девите ще им се наложи да преразгледат връзките с колегата - да проявят по-голяма отговорност и грижа, в случай че усетят, че могат да му се доверят и да не се стараят да управляват всяка негова крачка.

Везните срещат великодушни сътрудници

Обичат да се обкръжават с хора, които ценят тяхната почтеност, вежливост и прелестен темперамент. В годината на Кучето обаче би трябвало да бъдат по-внимателни в конфликтните обстановки - допустимо е някой да се пробва да ги манипулира, знаейки прелестно, че не понасят разногласията и нормално са подготвени на всичко, с цел да ги избегнат. Дипломатичният им темперамент им разрешава да намерят излаз и в най-заплетените обстановки, само че не трябва да жертват себе си, с цел да заслужат утвърждението на сътрудниците и началниците си. В годината на Кучето Везните ще срещнат необикновено великодушни, разбиращи и правилни сътрудници. Заслужават го, тъй като и в персоналния живот дават повече, в сравнение с получават.

Скорпионът си реализира задачите с повече храброст

Енергичният Скорпион има добре развита вътрешен глас, а от Кучето ще получи в подарък качества като целенасоченост и усърдие. Всичко това дружно ще увеличи общата им конфигурация и мотивацията им, ще добави храброст и ще им разреши да работят, уверено достигайки до своите цели. На работата са вероятни обстановки, когато ще им се наложи да отстояват правата си. Годината на Кучето ще ги накара да извърнат повече внимание на другарските връзки - би трябвало да се постараят да не пропущат нито една покана за рожден ден, театрална премиера, галерия или световна вечеринка. На персоналния фронт са вероятни положителни промени, в случай че се научат намерено да приказват за възприятията си.

Стрелецът с Кучето могат да спасят света

Справедливият, безкористен и правилен на идеалите си Стрелец и виновното и правдиво Куче дружно са способни да спасят света. В настъпващата година хората от знака би трябвало да премислят силите си, без да изгубят въодушевлението си. Ако се научат по-леко да се отнасят към компромисите и да бъдат по-малко безапелационни, ще избегнат голям брой разочарования. В работата би трябвало да извърнат нужното внимание на детайлите и да не пускат на самотек значимите каузи. Повече лековерие могат да си разрешат на любовния фронт - не всички романи или буйни самопризнания е належащо да се одобряват съществено.

Козирогът да не влиза в маловажни разногласия

Умеят да бъдат великодушни и открити с близките, само че Кучето ще ги научи по-твърдо да отстояват ползите си. Това ще им бъде от изгода през цялата година, изключително в случай че го съчетаят с разсъдителност и успеваемост на постъпките. В работата ги движи по-скоро възприятието за дълг, в сравнение с материалният интерес, но този път напъните им ще бъдат възнаградени и във финансов проект. Необходимо е да се постараят да не влизат във второстепенни разногласия. Най-голямо наслаждение ще им донесат не бизнес плановете, а опцията да поддържат връзка с близки хора, да развеселят другар, да утешат непосредствен. В любовта се притесняват да не се окажат в уязвима позиция и скриват възприятията си зад иронията и безразличието. За такива страхове няма причина - обичаният ви знае и ще оцени златното ви сърце.

Водолеят работи в непредвидени условия

В годината на Кучето неведнъж ще им се наложи да работят в непредвидени условия, бързо да се приспособяват към изменящите се обстановки. Възможно е да им се наложи да се разправят с някакъв бюрократичен проблем. За оправянето с него ще им оказват помощ философското отношение към неочакваността, професионалният метод към новата информация и капчица комизъм. Умеят да се сприятеляват, а в отговор могат да разчитат на поддръжката и помощта на близките. Най-важното, което ги чака в годината на Кучето, е новото качество на връзките с най-близкия човек. Водолеят се нуждае от непоклатимост: може би е пристигнало време да направи идната крачка и публично да затвърди връзките си.

Любов и нови планове за Рибите

Мислите им са заети с разказ, който ненадейно ги връхлетява при започване на годината. Влюбването постоянно е прелестно, само че първите мощни чувства може да бъдат сменени от въпроси, подозрения, прояви на ревнивост. Целия този неуместен " багаж " ще донесе със себе си настойникът на новата година - Кучето: предани и великодушни усеща, само че и нерешителност. Силното му качество е практичността, която може да е от изгода и на любовния фронт. Рибите ще се заемат с нови планове, само че ще е добре да не се поддават на мързела и скептицизма. И най-важното - дано не построяват упования за развиването на новите връзки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР